Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av emelie - 3 augusti 2009 01:06

i vecka kvar på jobbet, en vecka till födelsedag.. en vecka till semester!
då ska många städer avverkas, kalmar, göteborg, karlskrona, helsingborg, bjuv, danmark (jag vet att det inte är en stad) och sist men inte minst stockholm. roadtrip från skåne till stockholm, gud så roligt!


denna vecka har bara bjudut på underbar festligheter.

jag åkte ner till min pappa i tisdags, där dracks öl och spelades volleyboll med far, bror och syster.. annika höll ställningarna på grillen :) sedan kom pillan hem hem till kalmar mitt i natten, så hon fick följa med och klippa mig på onsdagen i färjestan, bror var också med. så nu har jag jättekort, blont hår.. jag ahr inte riktigt vant mig än.. :S

sen var vi och gick lite på stan, men jag köpte inget, för det hade man ju inte råd med. tänkte jag skulle ha en plånbok eller en väska, för jag hade presentkort, men det fanns ju inte mycket vackert att hämta.. förutom en underbar väska från björn borg, men den kostade 600 spänn, så den fick vara.. men jag tänker på den fortfarande..


på kvällen så satt jag och pillan och drack bubbel på en filt med ett ljus tänt ute i gräset.. och det var inte otrevligt och tråkigt på nåt sätt. :)


på fredagen avr det fest och volleyboll i gen hemma hos far, mycket ska hinnas med på semestern! då var halva tjocka släkten där, eftersom vi är så många.. eller inte. närmare bestämt 10 stycken.. pappa, annika, två bröder, 1 syster, en faster och man plus bror, och fasters dotter och farmor..


men helgens stora smällkaramell var ju ändå lördagen. brännboll, grill, kajutan, bad och efterfest. sjukt roligt, underbart folk. lättsamt och trevligt. godaste maten, bästa domaren (jag så klart! ) och slutet gott allting gott. barnförbjudet eller inte. sen behöver man kanske inte orda så mycket mer om detta, skulle jag berätta skulle det ta över hela bloggen och jag skulle få kramp, men hemma är alltid bäst, och när agnarna skiljs från vetet är det inte lätt att ha tråkigt.



vilket för mig till en fundering.. jag kan inte skriva när jag vet att folk som känner mig läser..därför k'nner jag att hela bloggen har ändrat form och att det inte går att skriva tankar och funderingar och samtidigt förföka hålla någon form av distans till dessa. allt kommer så nära då.

jag hade kunnat rada upp en massa jag skulle behöva skriva av mig, och för mig är bloggen ett bra sätt.. men inte när jag vet ett någon eller två läser, som inte kanske borde.. fast det inte är hemligt blir allt så påtagligt och direkt.


nu ska jag försöka sova.. mår inge vidare i magen.. någon konstig känsla. klumpen flyttar sig från mage, till lunga.. från lunga till magen.. men konstigt nog sätter den sig inte i halsen..



"rädd för att förlora" -hur kan man vara rädd för att förlora när man inte spelar.. ?








Presentation


livet är en gåva värd att vara rädd om.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards